Loc. Unguras – proprietate deosebita, construita in 2018, teren 4.000 mp

  • 980.000€

Loc. Unguras – proprietate deosebita, construita in 2018, teren 4.000 mp

  • 980.000€

Informații

Cod Proprietate (ID): 23903
  • Case, Hoteluri, pensiuni, VÂNZĂRI
  • Tipul proprietații
  • 23903
  • Cod Proprietate (ID)

Descriere

 

Loc. Unguras – de vanzare o proprietate deosebita si primitoare, ideala atat pentru locuinta, cat si pentru casa de oaspeti, pensiune, etc.Este situata intr-o zona linistita, cu priveliste minunata, acces usor din drum asfaltat.

Proprietatea este amplasată pe o suprafață de 4.000 mp teren, cu suprafața construită desfășurată de 535 mp, casa este dispusa pe S+P+M si o anexa situata in curte care poate sa fie folosita atat pentru dormitor de vara, cat si pentru spatiu birou sau zona de relaxare.

Casa a fost construită în anul 2018, pe o fundație din beton armat și pereți din lemn de cea mai buna calitate.
Are finisaje de calitate superioara, imbinand rusticul cu modernul, uși  din lemn stratificat cu vitraliu, ferestre din lemn cu sticla termopan, pardoseala: hol+ living+ dormitoare – lemn stratificat, baile si zona de subsol gresie de calitate superioara, încălzirea este asigurata prin pompă de căldură cu instalatie de incalzire prin pardosea, in plus, la subsol si parter  este si cate un semineu pe lemne.

Compartimentarea este astfel:

SUBSOLUL in suprafata construita de 140mp si compus din:  zona de relaxare-spa,  sauna uscata si separat sauna umeda, zona de crama-bar, camera pentru depozitare (beci), baie dubla. Tot la subsol se afla si o piscina – jacuzzi cu hidromasaj, dotata cu instalatie de recirculare si incalzire a apei.

PARTER  in suprafata construita de 271mp si compus din: living, zona de dining room, bucatarie, dormitor cu baie proprie, baie de serviciu, garaj pentru 2 masini cu acces automatizat + terasa dotata cu zona de barbeque.

MANSARDA in suprafata construita de 124mp si este compusa din: 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie, unul cu dressing si acces in terasa.

Amenajarea interiorului, atat finisajele cat si mobilierul sunt din materiale de calitate superioara, fiind alese cu multa atentie si impreuna cu obiectele de decor creeaza o ambianta deosebita.

Proprietatea este dotata cu sistem de supraveghere si sistem de alarma, este imprejmuita cu gard si poarta acces din lemn traditional, curtea pavata in zona de acces auto.

 

Compare listings

Comparaţie
Crina Dumitrescu (0756 090 922)
  • Crina Dumitrescu (0756 090 922)