Ocna Sugatag – AFACERE LA CHEIE – Pensiune cu 14 camere + restaurant

  • 1.190.000€

Ocna Sugatag – AFACERE LA CHEIE – Pensiune cu 14 camere + restaurant

  • 1.190.000€

Informații

Cod Proprietate (ID): 23089
  • Hoteluri, pensiuni, VÂNZĂRI
  • Tipul proprietații
  • 23089
  • Cod Proprietate (ID)

Descriere

 

Bine ai venit la Popasul din Deal !

Cu bucurie îți prezint în EXCLUSIVITATE acestă pensiune situată în Ocna Șugatag, o stațiune balneoclimaterică situată la poalele munților Gutâi din frumosul Maramureș. Localitatea este vizitată anual de zeci de mii de turiști pentru faimoasa apa sărată cu proprietăți curative dar și pentru proximitatea față de Mănăstirea Bârsana, Cimitirul Vesel, pârtiile de ski din Cavnic, Mocănița de la Vișeu de Sus.

Pensiunea are clasificare de la Ministerul Turismului de 3 stele și are toate autorizațiile necesare de funcționare la zi. Funcționează de peste 17 ani în circuitul turistic având numeroși oaspeți care i-au trecut pragul din toate colțurile României dar și din țări precum: S.U.A, Australia, Noua Zeelandă, Canada și mai toate țările europene. Au fost foarte mulțumiți de nivelul de confort și de serviciile oferite, fapt ce este confirmat și de site-urile de specialitate, unde oaspeții și-au arătat aprecierea.

Unitatea de cazare dispune de 14 camere: 2 camere Single, 10 camere Duble și 2 Apartamente (dormitor, sufragerie, baie și balcon), fiecare cu baie proprie. Fiecare cameră este echipată cu pat de dormitor, șifonier, cuier, mini frigider, 2 noptiere și veioză, oglindă, masă de bagaj, TV și acces wireless. Tot în unitate, este și un apartament de protocol cu 3 camere, fiecare cu dressing și baie proprie.

Pensiunea a fost construită în anul 2006 și extinsă în 2014 cu fonduri europene, este construită pe o fundație adâncă din beton armat cu structură și planșee din beton armat și pereți din BCA, acoperiș nou din țiglă metalică montat în 2021 și izolație de 10 cm. Are finisaje moderne, uși și ferestre din PVC profil Nuc, încălzire atât prin centrală termică electrică de 30 kW cât și prin pompă de căldură de 40 kW având instalația cu țevi din cupru și calorifere duble.

Totodată, proprietatea are 30 de panouri solare din care 20 sunt pentru încălzirea apei din piscină iar 10 sunt pentru apa menajeră. Întreg sistemul electric este susținut și de cei 40 kW pe care panourile fotovoltaice îl produc continuu, reducând semnificativ consumul de energie din rețea.

Proprietatea este amplasată pe o suprafață de 2.892 mp teren intravilan cu deschidere de 45 m la strada Unirii (DJ 109F), cu suprafața construită desfășurată de 1.247 mp și suprafață utilă de 1.049 mp, are în componență 2 clădiri:

Clădirea 1 – Pensiune S + P + 1E + M
Subsol:
– Depozit, depozit alimentar, cameră tehnică (pompă de căldură NIBE 40kW + boiler apă caldă 1.500 litri);

– Spălătorie, adăpost antiaerian, rezervă de apă.

Parter:

– Recepție, bar și restaurant cu o capacitate de 60 de persoane, 2 birouri administrative, terasă acoperită cu o capacitate de 60 de persoane;

– Bucătărie industrială complet echipată (debara alimente, cameră frig, cameră veselă, butelii pe gaz, vestiar și grup sanitar pentru personal).

– Piscina este compusă din 2 bazine, unul cu apă dulce și unul de apă sărată cu salinitate ridicată de 300 g/l, procurată direct din Complexul Lacului Sărat + vestiar și 2 grupuri sanitare. Piscina este dotată cu instalație de recirculare, filtrare și încălzire a apei, cu ajutorul unei pompe de căldură de 40 kW.

Etajul 1

– 1 cameră Single, 5 camere Duble, 1 apartament, 1 depozit inventar moale;

– Sală de conferințe cu 25 locuri + arhivă, 1 birou.

Mansardă

– 1 cameră Single, 5 camere Duble, 1 apartament, 1 cameră tehnică și apartamentul de protocol.

Clădirea 2 – Depozit:
– Regim de Înălțime: P+M;
– Uscătorie, 1 depozit și 1 depozit pentru unelte.

Proprietatea se bucură și de o curte generoasă care deservește cele 20 de locuri de parcare pentru oaspeți, zona verde și de șezlong, iar pentru activitățile în aer liber, complexul deține un loc de joacă pentru copii, biciclete pentru traseele din ariile naturale protejate din vecinătate și un teren multifuncțional de sport îngrădit cu dimensiuni de 25 m x 13 m pe un covor sintetic. Filigoria de 30 mp, cu un cuptor din piatră și mobilată adecvat, permite oaspeților să se bucure de mese în aer liber pe toată perioada șederii.

Amplasarea lângă liziera Pădurii Crăiasa adaugă farmec și frumusețe locației, creând o atmosferă relaxantă și liniștitoare pentru oaspeți.

De asemenea, pensiunea găzduiește și diverse evenimente, conferințe și team building-uri. Unitatea funcționează în medie cu 6 angajați (ospătar, bucătar, cameristă), are site propriu de prezentare și este prezentă pe platformele de rezervări cunoscute.

Ce ai spune dacă ai avea deja aproape integral făcute rezervări pentru anul 2023 și parțial pentru anul 2024, iar actualii proprietari ar rămâne să te ajute gratuit la procesul de tranziție încă 3 luni după încheierea tranzacției?!

Proprietatea este situată la 17 km de Sighetu Marmației, 26 km de Cavnic, 53 km de Baia Mare și la 63 km față Aeroportul Internațional Maramureș.

Aceasta proprietate specială se vinde ca un business funcțional, împreună cu tot mobilierul si obiectele tradiționale, atât din interior cat si din exterior, având portofoliul de oaspeți format.

Contactează-mă și descoperă acum această oportunitate de investiție într-un colț pitoresc al României.

Prețul este de 1.190.000 Euro TVA inclus (taxare inversă pentru persoanele juridice plătitoare de TVA).

 

Compare listings

Comparaţie
Crina Dumitrescu (0756 090 922)
  • Crina Dumitrescu (0756 090 922)